Brinck Isenkram

Din lokale isenkræmmer med lave priser

Altid mange gode mærkevarer og nyheder 

Altid -50% på ALT

Om os

Brinck Isenkram er startet af Joachim Brinck, som har mere end 40 års erfaring fra isenkram-branchen.
Brinck Isenkram har specialiseret sig i storindkøb, hvilket gør, at vi kan glæde alle vores kunder med de vildeste priser på alle typer af varer - også mærkevarer.
Med over 40 års erfaring i branchen har Brinck Isenkram oparbejdet et enormt netværk og har hele tiden en finger på pulsen.
Vi har 18 butikker beliggende i Blåvand, Blokhus, Skagen, Skanderborg, Ebeltoft, Løkken, Hirtshals, Frederikshavn, Hjørring, Søndervig, Sønderborg, Nykøbing Mors, Tønder, Ribe, Vorupør, Thisted, Varde og Juelsminde. Du finder også Brinck Isenkram på markeder over hele landet i markedssæsonen. Derudover finder du os også på udvalgte markeder.

Nyheder

Vi har netop åbnet butik nr. 18 i Juelsminde. Du kan følge Brinck Isenkram Juelsminde her

Job hos Brinck Isenkram

Bliv en del af Brinck Isenkram familien.
Hos Brinck Isenkram har vi en klar ambition om at være en god arbejdsplads. Derfor anstrenger vi os hver dag for at gøre det bedre end vi gjorde i går. Vi sætter altid fokus på vores medarbejderes trivsel og udvikling for vi ved, at en glad medarbejder giver en glad kunde. Er du den, vi står og mangler, så hører vi gerne fra dig.

Kåret Børsen Gazelle 2021 og 2022

Vi har formået at skabe en helt ekstraordinær vækst og fremgang i vores virksomhed i 2021 og 2022, dette takket være vores vilje og ukuelighed. En stor del af fremgangen skyldes også vores fantastiske medarbejdere, som hver dag lige giver den en ekstra tand ude i butikkerne.

Udsalg

Tilbudsavisen udkommer 1 gang om måneden.
Følg med her på siden og på butikkernes Facebook sider.

Husk vi fratrækker altid 50% ved kassen

Når du handler hos Brinck Isenkram fratrækker vi 50% på alt i butikken ved kassen.